Ελλαδα

ΔΙΚΤΥΟ: Ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Δημοκρατία»

Σε συνεργασία με την ATHENS VOICE

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tεχνητή νοημοσύνη
Τεχνητή νοημοσύνη © Unsplash

ΔΙΚΤΥΟ: Ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Δημοκρατία» - Θα παρουσιαστεί βίντεο για τη Gen Z σε συνεργασία με την ATHENS VOICE

Σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Δημοκρατία» καλεί το ΔΙΚΤΥΟ, σε συνεργασία με τη FMC, την Good Affairs και την ΑTHENS VOICE.

H  εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου (18:00-20:00), στο Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, Μοναστηράκι Τ.Κ. 105 54.

Το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη εστιάζει κατά προτεραιότητα τα τελευταία εννέα χρόνια στο θέμα του ψηφιακού μετασχηματισμού. Η ψηφιακή εποχή μάς φέρνει μπροστά σε τεράστιες προκλήσεις συλλογικές και ατομικές. Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ένας όρος που τους τελευταίους μήνες μεταφέρεται από στόμα σε στόμα συνοδευόμενη από ελπίδες και φόβους.

Η Συμβουλευτική εταιρεία FMC και η Good Affairs διεξήγαγαν έρευνα για το πώς αντιλαμβάνονται οι διαφορετικές γενιές την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελλάδα, τι περιμένουν από τα κόμματα και πώς βλέπουν τον ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης στη ζωή τους και στη Δημοκρατία.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και ένα βίντεο που έγινε σε συνεργασία του ΔΙΚΤΥΟΥ με την ATHENS VOICE για τα κριτήρια της ψήφου της γενιάς Ζ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ