Ελλαδα

Εξάρχεια: Συνελήφθη ο οδηγός του γιου του Γιάννη Σκαφτούρου

Είχε ένα 9άρι πιστόλι στην κατοχή του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Εξάρχεια: Συνελήφθη ο οδηγός του γιου γνωστού ανθρώπου της νύχτας

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ένας νεαρός, o οποίος έπειτα από έλεγχο βρέθηκε να κατέχει ένα 9άρι πιστόλι με γεμάτο γεμιστήρα.

Ο νεαρός επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο από τους αστυνομικούς, ενώ κινείτο στην περιοχή των Εξαρχείων.

Κατά τον έλεγχο, ο νεαρός ανέφερε στους αστυνομικούς, μόλις βρήκαν το όπλο, πως είναι ο οδηγός του γιου του Γιάννη Σκαφτούρου. Αμέσως, σήμανε συναγερμός στην Ασφάλεια Αττικής, μετά τα τελευταία περιστατικά, δηλαδή το διπλό φονικό στον Κορυδαλλό, αλλά και τον εμπρησμό του πρατηρίου καυσίμων στον Ασπρόπυργο.

Υπενθυμίζεται πως το πρατήριο ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Γιάννη Σκαφτούρου, ενός ανθρώπου γνωστού για τη δράση του στα κυκλώματα της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε στα Σκούρτα Βοιωτίας, στο εξοχικό του σπίτι, μπροστά στα βλέμματα των μελών της οικογένειας του.

Ο νεαρός οδηγός του οχήματος ανέφερε στους αστυνομικούς πως έχει το όπλο μαζί του για ασφάλεια, μετά τα πρόσφατα περιστατικά. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο τμήμα για τα περαιτέρω.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ