Εισαγγελέας για το αγοράκι από τη Νάουσα - Ποια η αιτία θανάτου
Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων έδειξαν την αιτία της τραγικής κατάληξης του παιδιού
Νάουσα: Απο στρεπτόκοκκο ο θάνατος του αγοριού που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης
Εισαγγελική έρευνα διεξάγεται για τον θάνατο 7χρονου αγοριού από τη Νάουσα, το οποίο άφησε χτες βράδυ την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.
Βάσει των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, ο θάνατός του φαίνεται να προήλθε από στρεπτόκοκκο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής έδωσε εντολή στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση για να διερευνήσει τυχόν ιατρική αμέλεια.
Στο πλαίσιο της έρευνας, η οποία ανατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας - Τριανδρίας, ερευνάται εάν τελέστηκε το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια ή της έκθεσης που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο από αμέλεια.
Στην έγγραφη παραγγελία του, ο εισαγγελέας ζήτησε να επισυναφθούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αλλά και το σύνολο των φακέλων από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύτηκε ο 7χρονος, όπως επίσης και οι καταθέσεις των γονιών του.
Το χρονικό
Το αγοράκι είχε διακομιστεί το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο της Νάουσας με πυρετό και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.
Την επομένη παρουσίασε επιδείνωση και μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, αρχικά στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και έπειτα στο Ιπποκράτειο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.
Ο 7χρονος υπέστη ανακοπή και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν οι γιατροί δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και EMY
Αναλυτικά το ωράριο στα μεγάλα εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα
Για περισσότερες από τέσσερις ώρες δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδιναν μάχη με τις φλόγες
Με μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης ξεκίνησε και επίσημα το Πατρινό Καρναβάλι, με το σύνθημα «Βγες από την Οθόνη»
Τεράστια η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του Παναγιώτη Γκλαβίνη - Καταδικάζει ο υφυπουργός Παιδείας Νίκος Παπαϊωάννου
«Οι χιονοπτώσεις στην Ελλάδα δεν έχουν εκλείψει, αλλά εμφανίζονται πιο επιλεκτικά»
Πού αναμένονται βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις
Γιατί το Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα δεν εορτάζονται την ίδια ημερομηνία
24ωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας, Δομή Φιλοξενίας και τηλεφωνικής γραμμής
Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Παρά την επιρροή και τη δύναμη που συγκέντρωνε, διατηρούσε χαμηλό προφίλ μέχρι τέλους
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Το μεσημέρι η παράδοση του Λαβάρου στο Δημαρχείο - Αναλυτικά οι εκδηλώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.