Ελλαδα

Ηράκλειο: Σε ψυχιατρική κλινική ο 36χρονος που μαχαίρωσε τη σύντροφό του

Κρατείται φρουρούμενος - «Χρήζει θεραπείας και όχι τιμωρίας», δηλώνει ο δικηγόρος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηράκλειο: Προσωρινή παραμονή σε ψυχιατρική κλινική για τον 36χρονο που μαχαίρωσε τη σύντροφο του - «Χρήζει θεραπείας και όχι τιμωρίας», δηλώνει ο δικηγόρος του.
Κρατείται φρουρούμενος ο 36χρονος που μαχαίρωσε τη σύντροφό του στο Ηράκλειο © ΠΑΓΝΗ

Ηράκλειο: Προσωρινή παραμονή σε ψυχιατρική κλινική για τον 36χρονο που μαχαίρωσε τη σύντροφο του - «Χρήζει θεραπείας και όχι τιμωρίας», δηλώνει ο δικηγόρος του.

Σε ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ σε ειδικό θάλαμο και φρουρούμενος πρόκειται να μείνει, σύμφωνα με την απόφαση της ανακρίτριας, ο 36χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 36χρονης συντρόφου του, πριν από λίγες μέρες στο Ηράκλειο.

Ο 36χρονος απολογήθηκε στο θάλαμο του στο νοσοκομείου, ενώ η απολογία του σύμφωνα με τον συνήγορό του Γιώργο Κοκοσάλη, ήταν «μια παραληρηματική απολογία» κατά την οποία ο 36χρονος επανέλαβε μια σειρά από ισχυρισμούς περί «πολιτικών σκοπιμοτήτων και σκανδάλων».

Ο 36χρονος που μαχαίρωσε αλλεπάλληλες φορές τη σύντροφο του και αμέσως μετά αυτοτραυματίστηκε, σύμφωνα με τον κ. Κοκοσάλη, σε ό,τι αφορά την ποινική μεταχείριση, «θα προχωρήσει μετά την ολοκλήρωση των εξειδικευμένων εξετάσεων που θα γίνουν και μιας σειράς από πραγματογνωμοσύνες».

«Το παιδί αυτό χρήζει θεραπείας και όχι τιμωρίας», πρόσθεσε ο συνήγορος του, που ευχαρίστησε τόσο την 36χρονη που δέχθηκε την επίθεση, όσο και την οικογένεια της, για τη γενναία και μεγαλόψυχη -όπως χαρακτήρισε- στάση, την οποία έχουν κρατήσει μέχρι και σήμερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ