Ελλαδα

Συνελήφθη 29χρονος για ασέλγεια σε βάρος 13χρονης στον Πειραιά

Πώς εντοπίστηκε ο φερόμενος δράστης

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. νύχτα σε δρόμο της Αθήνας
© EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Πειραιάς: Σύλληψη 29χρονου για ασέλγεια σε βάρος 13χρονης - Ο εντοπισμός από αστυνομικούς, η άρνηση των κατηγοριών και η κατάθεση του κοριτσιού

Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 13χρονου κοριτσιού, κοντά στο Τζάνειο νοσοκομείο στον Πειραιά.

Περιπολία αστυνομικών εντόπισαν το βράδυ της Πέμπτης (8.6) έναν 29χρονο να ασελγεί στο μικρό κορίτσι. Αμέσως, τον προσήγαγαν στο τμήμα, όπου μεταφέρθηκε και η 13χρονη. Εκεί, ο 29χρονος αρνήθηκε πως χάιδευε και φιλούσε το παιδί, πλην όμως, η κατάθεση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που τον εντόπισαν σε συνδυασμό με την κατάθεση της 13χρονης, ήταν αρκετά για να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι πως βρέθηκε το κορίτσι τέτοια ώρα στην πλατεία Πηγαδάκια του Πειραιά και για αυτό τον λόγο, έχουν κληθεί για κατάθεση και οι γονείς του. Παράλληλα, οι αστυνομικοί ελέγχουν το παρελθόν του 29χρονου προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει προχωρήσει σε τέτοιες πράξεις και σε άλλα ανήλικα παιδιά της περιοχής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ