Ελλαδα

Θήβα: Συναγερμός για νεκρό με σφαίρα στο κεφάλι - Τα ενδεχόμενα που εξετάζονται

Αύριο τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θήβα: Συναγερμός για νεκρό με σφαίρα στο κεφάλι
ΑΡΧΕΙΟ © ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / ΓΙΑΝΝΗΣ EUROKINISSI

Θήβα: Βρέθηκε νεκρός άνδρας με σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό του - Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, το πρωί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών αναμένουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θήβας, προκειμένου να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη και ο νεαρός Δ. Ν. βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στην Βοιωτία.

Ο πατέρας του θύματος, πρώην αστυνομικός, έχει εμπλακεί σε ένα κύκλο δημοσιευμάτων σχετικά με τις γνώσεις του πάνω στην εντολή δολοφονίας με θύμα δημοσιογράφο που εκδίδει εφημερίδα και ιστοσελίδα. Αυτό το στοιχείο από μόνο του, προκάλεσε συναγερμό στις αρχές, ως προς τα αίτια θανάτου του Δημήτρη, με αποτέλεσμα η υπόθεση να διερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο νεαρός, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, που ήταν «άτσαλα» σταθμευμένο στην επαρχιακή οδό Θίσβης-Καναβαρίου. Ο νεαρός, καθόταν στην θέση του οδηγού, πλην όμως ο κορμός του είχε γύρει στην θέση του συνοδηγού. Έφερε, ένα διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, που αρχικά, εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας αίματος, θεωρήθηκε πως ίσως και να έχει προκληθεί από το -υποτιθέμενο- τροχαίο για το οποίο είχε ενημερώσει διερχόμενος πολίτης το 100. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, θεωρώντας πως πρόκειται για τροχαίο, απομάκρυναν τον Δημήτρη από το όχημα του. Αργότερα όμως, εντόπισαν πεσμένο στο πάτωμα του οχήματος ένα πιστόλι, και τότε, η κατάσταση περιπλέχθηκε.

Το θύμα, ήταν δεξιόχειρας, και ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την λήψη υλικού προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αυτοπυροβολήθηκε ή εάν ο πυροβολισμός προήλθε από άλλο άτομο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θήβας, λαμβάνουν καταθέσεις από φίλους και συγγενείς του θύματος, ενώ αναζητούν οδηγούν που κινούνταν στον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο την ώρα του θανάτου του Δημήτρη, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν τι τελικά συνέβη.

Το θύμα, ήταν ο υπεύθυνος εταιρίας σεκιούριτι και σύμφωνα με τις μαρτυρίες φίλων του, ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί, που δεν είχε προβλήματα και προστριβές με άλλους ανθρώπους. Υπήρχε κάποια προσωπική πίεση, η οποία ωστόσο σε καμία περίπτωση, δεν θα τον οδηγούσε στην αυτοχειρία.

Οι αστυνομικοί επίσης θα προχωρήσουν σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να διερευνήσουν τυχόν κλήσεις ή μηνύματα που θα βοηθήσουν στις περαιτέρω έρευνες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ