Ελλαδα

Τι «έπεσε» σήμερα στις Πανελλήνιες στο μάθημα της Βιολογίας

Τι «έπεσε» στο δεύτερο μάθημα που έδωσαν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τετράδιο εξετάσεων και παραταγμένα στιλό σε θρανίο για τις Πανελλήνιες 2023
© EUROKINISSI

Πανελλήνιες 2023 - Βιολογία: Τα θέματα στο δεύτερο μάθημα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Στη Βιολογία εξετάστηκαν σήμερα Τρίτη (6.6) οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2023. Οι υποψήφιοι της Ομάδας Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας βρέθηκαν στα εξεταστικά κέντρα για να δώσουν το δεύτερο μάθημά τους, μετά τη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στην οποία εξετάστηκαν την Παρασκευή (2.6).

Λίγο μετά τις 10:00 σήμερα το πρωί το Υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι. 

ΒΙΟΛΟΓΙΑ - ΘΕΜΑΤΑ

Σύμφωνα με τον ΟΕΦΕ, τα θέματα Α και Β ήταν αναμενόμενα, ιδιαίτερα βατά και χωρίς παγίδες. Το θέμα Γ ήταν μέτριας δυσκολίας, αλλά οι μαθητές πρέπει να προσέξουν τις λεπτομέρειες. Το θέμα Δ ήταν αναμενόμενο χωρίς κάποιες ιδιαίτερες παγίδες. «Γενικότερα, τα θέματα ήταν μέτριας δυσκολίας. Οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές θα ανταπεξέλθουν!», σημειώνει ο ΟΕΦΕ. 

Επιπλέον, αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα αρχίσουν τις εξετάσεις των μαθημάτων ειδικότητας. Πιο συγκεκριμένα, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Διαβάστε περισσότερα για τις Πανελλήνιες 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ