Ελλαδα

Σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου η 35χρονη - Την μαχαίρωσε ο αρραβωνιαστικός της σε κοιλιά, χέρια και πλάτη

Έτρεχε να σωθεί και εκείνος συνέχιζε και την χτυπούσε - Τον ακινητοποίησε ο πατέρας του

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ηράκλειο: Σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου η 35χρονη - Την μαχαίρωσε ο αρραβωνιαστικός της σε κοιλιά, χέρια και πλάτη - Έτρεχε να σωθεί και εκείνος συνέχιζε και την χτυπούσε - Τον ακινητοποίησε ο πατέρας του

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 35χρονη κοπέλα την οποία μαχαίρωνε με μανία ο αρραβωνιαστικός της το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι τους, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η γυναίκα φέρει τουλάχιστον 14 τραύματα από μαχαίρι με λάμα μεγάλου μεγέθους σε κοιλιά, χέρια και πλάτη. Τις επόμενες ημέρες θα διαπιστωθεί εάν κάποια από τις μαχαιριές που της προκάλεσε ο ίδιος της ο σύντροφος, θα προκαλέσει τυχόν μελλοντικά προβλήματα υγείας, με τους γιατρούς πάντως, να εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Τσακώθηκαν και την μαχαίρωνε ασταμάτητα

Ο 35χρονος τσακώθηκε με την αρραβωνιαστικιά του για αδιευκρίνηστους ακόμη λόγους. Ξαφνικά, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να την χτυπά.

Η κοπέλα φαίνεται οτι έτρεχε να σωθεί και ο 35χρονος την χτυπούσε ακόμη και στην πλάτη.

Η κοπέλα, κατάφερε να φτάσει στην εξώπορτα και κάλεσε με όση δύναμη της είχε απομείνει βοήθεια.

Ο πατέρας του δράστη, άκουσε τις φωνές και έσπευσε αμέσως στο σπίτι των παιδιών, όπου ακινητοποίησε τον γιο του, ο οποίος προσπαθησε να δώσει τέλος στην ζωή του. Ο δράστης και παρ' ολίγον αυτόχειρας νοσηλεύεται φρουρούμενος με ένα ελαφρύ τραύμα που δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία.

Ο ίδιος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Η οικογένεια της 35χρονης βρίσκεται στο πλευρό της, ενώ οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα ώστε να διαπιστώσουν την αιτία που οδήγησε στον τραυματισμό της.