Ελλαδα

Τροχαία δυστυχήματα με παρασύρσεις πεζών σε Κερατσίνι και Λένορμαν

Μία 77χρονη και ένας άνδρας, πιθανόν, άστεγος τα θύματα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΕΛΑΣ: Τροχαία δυστυχήματα με παρασύρσεις πεζών σε Κερατσίνι και Λένορμαν - Μία 77χρονη και ένας άνδρας, πιθανόν, άστεγος τα θύματα

Το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκαν δύο τροχαία ατυχήματα με θανατηφόρες παρασύρσεις πεζών σε Κερατσίνι και Λένορμαν, με μισή ώρα διάστημα μεταξύ τους.

Το πρώτο ατύχημα συνέβη στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, όταν μια 77χρονη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει απότομα τον δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα διέσχισε σε ένα σημείο χωρίς διάβαση πεζών, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ένα περαστικό όχημα και να χάσει τη ζωή της στο σημείο.

Το δεύτερο ατύχημα συνέβη στην περιοχή της Λένορμαν, με θύμα έναν άνδρα που πιθανότατα ήταν άστεγος, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα στην κατοχή του και υπάρχουν μαρτυρίες περιοίκων που αναφέρουν ότι κυκλοφορούσε στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, και σε αυτήν την περίπτωση, ο άνδρας επιχείρησε να διασχίσει απότομα τη Λένορμαν σε ένα σημείο χωρίς διάβαση πεζών. Οι οδηγοί και των δύο οχημάτων έχουν συλληφθεί, υποβληθεί σε αλκοτέστ και αναμένεται η απόφαση των εισαγγελέων για την ποινική μεταχείρισή τους.