Ελλαδα

Συναγερμός στον Πύργο: Κινητοποίηση για τον εντοπισμό 2χρονου κοριτσιού

Εξαφανίστηκε κοντά σε αρδευτικό κανάλι

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πύργος: Κινητοποίηση για τον εντοπισμό 2χρονου κοριτσιού
© ATHENS VOICE

Πύργος: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό 2χρονου κοριτσιού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν κοντά σε αρδευτικό κανάλι

Σε ένα αρδευτικό κανάλι, στην είσοδο του Πύργου Ηλείας, στην περιοχή Φιλοθέη, πραγματοποιούν έρευνες την τελευταία ώρα πυροσβέστες και αστυνομικοί αναζητώντας ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών, το οποίο εξαφανίστηκε νωρίτερα σήμερα.

Οι συγγενείς του, αλλά και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως το παιδί ίσως έπεσε στο αρδευτικό κανάλι. Στο σημείο πραγματοποιούν έρευνες δεκάδες πυροσβέστες, ιδιώτες και αστυνομικοί.

Πύργος: Κινητοποίηση για τον εντοπισμό 2χρονου κοριτσιού
© ATHENS VOICE

Μάλιστα, δόθηκε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να διακοπεί η ροή του νερού προκειμένου να πέσει η στάθμη του καναλιού ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες.

Ωστόσο, τα σωστικά συνεργεία αντιμετωπίζουν προβλήματα από δεκάδες Ρομά που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο και προσπαθούν να επιβάλουν τον δικό τους τρόπο αναζήτησης, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια σχετική ένταση.

Συναγερμός στον Πύργο: Κινητοποίηση για τον εντοπισμό 2χρονου κοριτσιού

Το κοριτσάκι ξέφυγε της προσοχής των γονιών του, επίσης Ρομά. Τελευταία φορά το είδαν να παίζει κοντά στο αρδευτικό κανάλι.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ζήτησε την συνδρομή δυτών οι οποίοι αναμένονται στην περιοχή, πλην όμως, από την στιγμή που έχει περάσει τόση ώρα από την στιγμή της εξαφάνισης, οι ελπίδες να ανευρεθεί ζωντανή, εάν φυσικά έχει πέσει στο κανάλι, είναι μηδαμινές.

Οι έρευνες επεκτείνονται σε όλη τη γύρω περιοχή, καθώς υπάρχουν ελπίδες ότι το κοριτσάκι πιθανόν κινήθηκε προς τα χωράφια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ