Ελλαδα

Ρόδος: Νεκρός 26χρονος τουρίστας που χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ κολυμπούσε

Ήταν στη θάλασσα την ώρα που έβρεχε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κεραυνός
© EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Ρόδος: Θανάσιμος τραυματισμός Βρετανού τουρίστα από κεραυνό μέσα στη θάλασσα

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στη Ρόδο, καθώς νεαρός τουρίστας χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία της ζωή του.

Πρόκειται για ένα 26χρονο Βρετανό που βρισκόταν στη Ρόδο για διακοπές. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, στην περιοχή της Αγίας Αγάθης, στην ανατολική πλευρά του νησιού. 

Ο νεαρός τουρίστας βρισκόταν μέσα στο νερό την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς. Παρά τις εκκλήσεις των υπόλοιπων λουομένων να βγει έξω, αυτός παρέμενε μέσα στη θάλασσα, με αποτέλσμα να χτυπηθεί από κεαρυνό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και με τη βοήθεια άλλων λουομένων ο 26χρονος νεαρός μεταφέρθηκε στη στεριά όπου οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ταυτόχρονα, ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό συνέχισαν τη μάχη των διασωστών του ΕΚΑΒ για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, αξιωματικοί του οποίου θα διενεργήσουν τη σχετική έρευνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ