Ελλαδα

Η κίνηση αυτήν την ώρα στο κέντρο της Αθήνας

Ποιοι δρόμοι με δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
(φωτογραφία αρχείου) © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας: Το μποτιλιάρισμα, οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι την Πέτρου Ράλλη λόγω και τροχαίου μεταξύ δύο ΙΧ και μιας μοτοσυκλέτας καθώς και στην έξοδο από τη Χελμού/Κρυονερίου προς τον Κηφισό.

Πολύ αυξημένη η κίνηση της λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Λίμνη Κουμουνδούρου και η Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και τον Φλοίσβο και κατόπιν από το στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης μέχρι και την πλατεία Ιπποδαμείας.

Δυσκολίες στη Βάρης-Κορωπίου κυρίως στο ρεύμα προς Βάρη στη διασταύρωση Κορωπίου.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της περιφερειακής Υμηττού και του Γέρακα έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Προβλήματα και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.

Δύσκολη και η Λεωφόρος Κηφισίας στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας τουΑμαρουσίου και από τα Σίδερα Χαλανδρίου μέχρι την Πανόρμου.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι την Αττική οδό.

Προβλήματα στην κάθοδο της Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού, στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία

Δύσκολη η Ηλιουπόλεως προς την Αρδηττού.

Καθυστερήσεις στη Βασιλέως Κωνσταντίνου/Αρδηττού στα δύο ρεύματα αλλά και στη Σταδίου.

Αυξημένη κίνηση στη Βασιλίσσης Σοφίας προς το Κέντρο και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στα δύο ρεύματα και στην Καποδιστρίου προς την Κηφισίας.

Η κίνηση αυτήν την ώρα στο κέντρο της Αθήνας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ