Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Βουλιαγμένης, Βασιλίσσης Σοφίας και Αττική οδό

Προβλήματα σε Κηφισό, Αρδηττού και Μεσογείων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Μποτιλιάρισμα σε Βουλιαγμένης, Βασιλίσσης Σοφίας και Αττική οδό - Προβλήματα σε Κηφισό, Αρδηττού και Μεσογείων

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι και του Ρέντη.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι μέχρι Λίμνη Κουμουνδούρου και στη Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Επίσης στην είσοδο έχουμε δυσκολίες στο ύψος του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου προς τον Φλοίσβο και από το Γεώργιος Καραϊσκάκης μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.

Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα στο ύψος του σταθμού Μετρό Ελληνικό, στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη, στην άνοδο της Λ.Συγγρού από τον Άγιο Σώστη μέχρι τη Διάκου, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας στα δύο ρεύματα της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία, στη Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη, στην Λ.Κηφισίας στην κάθοδο στο ύψος του Αμαρουσίου και από Φάρο μέχρι Πανόρμου και στην άνοδο από Κατεχάκη μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Καθυστέρησεις στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και το κόμβο της Λεωφόρου Ηρακλείου.

Δυσκολίες στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο στο ύψος της περιφερειακής Υμηττού μέχρι και τον κόμβο της Λεωφόρου Πεντέλης.

Μποτιλιάρισμα στην Καποδιστρίου από τη Νέα Ιωνία μέχρι την Κηφισίας, στην άνοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας λόγω εργασιών του Μετρό από το ύψος της Σπύρου Τρικούπη μέχρι και την Ιπποκράτους.

Δύσκολη και η άνοδος της Πειραιώς από το Γκάζι προς την Ομόνοια.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

img_20230524_095256

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ