Ελλαδα

Μυστήριο με τον νεκρό οδηγό ταξί στο Χαϊδάρι - Εξετάζεται υλικό από κάμερες

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατός του

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χαϊδάρι: Ερευνάται πώς οδηγήθηκε ο άνδρας στον θάνατο και εάν τελικά έπεσε θύμα ληστείας

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του οδηγού ταξί, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Δευτέρας μέσα στο ταξί του στο Χαϊδάρι.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη πώς οδηγήθηκε ο άνδρας στον θάνατο και εάν τελικά έπεσε θύμα ληστείας. Γι' αυτό τον λόγο, συνεχίζουν τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από το ταξί έλειπαν οι εισπράξεις της βάρδιας, ενώ το κλειδί του αυτοκινήτου βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά, ελαφρώς στραβωμένο. Το όχημα ήταν σταθμευμένο στο τέρμα της οδού Πολυτεχνείου και στη θέση του οδηγού καθόταν ο άτυχος άνδρας.

Ο υπέρβαρος άνδρας, περίπου 160 κιλά, αντιμετώπιζε εκτός των άλλων προβλήματα με το άσθμα. Εξάλλου, βρέθηκε στο ταξί εισπνεόμενο φιαλίδιο με φάρμακο για όσους αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντι Λέρνια, ο οποίος εξέτασε νωρίτερα σήμερα τη σορό του οδηγού ταξί, δεν διαπίστωσε ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Τα αίτια θανάτου είναι παθολογικά, εξαιτίας των υπερβολικών κιλών και των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Το τι τελικά συνέβη, όμως, καλείται να το λύσει η αστυνομία. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, ο οδηγός είτε πέθανε μέσα στο ταξί και κάποιος περαστικός τον έκλεψε, είτε το άτομο που παρέλαβε κατά την τελευταία του κούρσα από τον σταθμό Λαρίσης τον προκάλεσε, ο ίδιος «έσβησε» λόγω των προβλημάτων του και ο επιβάτης αφού τον έκλεψε, εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν ξεκινήσει ήδη την ανάλυση των βίντεο που συγκέντρωσαν από την ευρύτερη περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον άνθρωπο που έφυγε με τα χρήματα του άτυχου οδηγού ταξί.