Ελλαδα

Πέθανε το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα της στην Κρήτη

Δεν παρουσίασε καμία αντίδραση στις προσπάθειες των γιατρών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο
(Φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI

Κρήτη: Πέθανε το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα της στα Χανιά

Κατέληξε το απόγευμα του Σαββάτου το κοριτσάκι που είχε χτυπηθεί από το αυτοκίνητο του πατέρα της στην Κίσσαμο Χανίων.

Ήδη από χθες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

Για την διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ, κοντά στο παιδί τους.

Πώς παρασύρθηκε το κοριτσάκι από το όχημα του πατέρα του

Το περιστατικό καταγράφηκε όταν ο πατέρας της 2,5χρονης επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4 και παρέσυρε το κοριτσάκι του, χωρίς –όπως υποστηρίζει– να το καταλάβει.

Ο 48χρονος πατέρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της παράσυρσης πεζού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια. Συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Κισάμου, όπου οι γιατροί το επανέφεραν καθώς είχε πάθει ανακοπή. Στη συνέχεια εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.
Κρίθηκε πως έπρεπε να εισαχθεί σε ΜΕΘ Παίδων και για αυτό τον λόγο μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ