- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στον ανακριτή ο 52χρονος που βίαζε επί 18 χρόνια την κόρη του
Εξετάζονται και τα άλλα παιδιά της οικογένειας
Καβάλα: Θα εξεταστούν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση
Στον ανακριτή οδηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι ο 52χρονος Ρομά από την Καβάλα, ο οποίος φέρεται να βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση.
Η γυναίκα είναι σήμερα 26 ετών, κάτι που σημαίνει ότι ο πατέρας της τη βίαζε από την ηλικία των 8 ετών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος είχε αφήσει έγκυο την κόρη του και είχε αποκτήσει μαζί της δύο παιδιά, τα οποία είναι σήμερα ενός και επτά ετών.
H υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελίες και ο άνδρας συνελήφθη στο σπίτι του από αστυνομικούς της Ασφαλείας.
Μετά τη σύλληψή του, ο 52χρονος φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας ασελγούσε σε δύο ακόμη κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών.
Γι' αυτό τον λόγο, θα εξεταστούν και τα πέντε παιδιά της οικογένειας (οι άλλες δύο ενήλικες κόρες και δύο ανήλικα παιδιά) από τον ιατροδικαστή Θράκης, για να διαπιστωθεί αν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.