Ελλαδα

Ανήλικη που εξαφανίστηκε από την Ιρλανδία παραμένει φρουρούμενη σε νοσοκομείο της Πάτρας

Η 17χρονη είχε εντοπιστεί στην Ακράτα 17 ημέρες νωρίτερα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα
© EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Πάτρα: Εξαφάνιση ανήλικης από την Ιρλανδία - Ο εντοπισμός της στην Ακράτα και η παραμονή της σε νοσοκομείο επί ημέρες

Φρουρούμενη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας παραμένει μία 17χρονη από την Ιρλανδία. Οι συγγενείς της ανήλικης είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της πριν από λίγες εβδομάδες. Η νεαρή εντοπίστηκε στην περιοχή της Ακράτας και μεταφέρθηκε για προληπτικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει.

Η 17χρονη βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης των εισαγγελικών αρχών για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να γίνουν για την υπόθεσή της. Μέχρι σήμερα, 17 ημέρες μετά τον εντοπισμό της, δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο και το οικογενειακό της περιβάλλον δεν έχει εκδηλώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τύχη της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζήτημα είναι αφενός ότι το περιβάλλον του νοσοκομείου δεν είναι κατάλληλο για την ανήλικη και αφετέρου θα πρέπει να αποφανθούν οι αρχές, αν πρέπει να μεταφερθεί για φιλοξενία σε κάποια δομή ή να επιστρέψει στην Ιρλανδία.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρη Τσίτσικα, οι αστυνομικοί έχουν σταματήσει κάθε άλλη εργασία για να φυλάσσουν επί 24ώρου βάσεως την 17χρονη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ