- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εκλογές 2023: Δωρεάν διέλευση από τα διόδια - Οι ημέρες και το μέτρο για τους δικαστικούς αντιπροσώπους
Χωρίς την καταβολή αντιτίμου θα γίνεται η διέλευση από τους σταθμούς των διοδίων, σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της Ελλάδας (και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου), για τις επερχόμενες εκλογές, ως είθισται, έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι εκλογείς που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στα μέρη καταγωγής τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι μπάρες των διοδίων σηκώθηκαν από τα ξημερώματα της Παρασκευής 19 Μαΐου, ενώ για τους δικαστικούς αντιπροσώπους θα παρέχεται δωρεάν διέλευση από το πρωί της Πέμπτης 18 Μαΐου, με την επίδειξη των σχετικών εγγράφων. Πρόκειται για ένα μέτρο που στόχο έχει να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους προς μεγάλες πόλεις και χωριά, όπου ψηφίζουν.
Το μέτρο της δωρεάν διέλευσης θα διαρκέσει έως τις 8:00 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου, την επομένη δηλαδή των εκλογών.
Το μέτρο αφορά τους υπεραστικούς αυτοκινητόδρομους με διόδια δηλαδή τους παρακάτω άξονες: Ολυμπία Οδός (Ελευσίνα-Πάτρα), Ιόνια Οδός (Αντίρριο-Ιωάννινα), Εγνατία Οδός (Ηγουμενίτσα-Κήποι Έβρου και κάθετοι), Ε65 (Ξυνιάδα-Τρίκαλα) και στην Ε.Ο. Αθήνας-Θεσσαλονίκης δηλαδή Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (Κλειδί Ημαθίας-Ράχες Φθιώτιδας), Κεντρική Οδός (Σκάρφεια-Ράχες δλδ ο Μαλιακός), Νέα Οδός (Μεταμόρφωση Αττικής-Σκάρφεια).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ποιες περιοχές χρειάζεται προσοχή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πότε επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά το πρόγραμμα
Βροχές στο Ιόνιο, καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να διευκρινιστούν
Πώς και πού κάνετε αίτηση
Κλιμάκιο έχει μεταβεί στην περιοχή της πυρκαγιάς για την διερεύνηση των αιτίων της
Η σπείρα χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» ένα καφέ γνωστής αλυσίδας
Κατά τη διάρκεια ορκωμοσίας για την προαγωγή του
Ανάστατοι κάτοικοι βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.