Ελλαδα

Αγωνία για την εξαφάνιση 75χρονης τουρίστριας στην Τέλενδο

Σε εξέλιξη οι έρευνες από τις 30 Απριλίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 75χρονη Σούζαν Χαρτ έχει εξαφανιστεί από τις 30 Απριλίου
© Facebook / Ruth Landale

Εξαφάνιση Σούζαν Χαρτ: Τα τελευταία ίχνη της 75χρονης τουρίστριας στην Τέλενδο και οι έρευνες για τον εντοπισμό της 

Η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη της 75χρονης Σούζαν Χαρτ, της Βρετανίδας τουρίστριας που εξαφανίστηκε από την Τέλενδο στις 30 Απριλίου. 

Η Σούζαν Χαρτ εθεάθη τελευταία φορά να διαβάζει το βιβλίο της σε ένα εστιατόριο στην Κάλυμνο, πριν εξαφανιστεί στις 30 Απριλίου, όταν πήγε στην Τέλενδο. Η Σούζαν Χαρτ με τον σύζυγό της ταξίδευαν συχνά στην Ελλάδα, ενώ τους άρεσαν οι προορισμοί που προσέφεραν δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ορειβασία και εξερεύνηση τοπίων.

Το ζευγάρι -που ήταν και οι δύο δεινοί ορειβάτες- φέρεται να έφυγε από το ξενοδοχείο μαζί με έναν φίλο τους με σκοπό να επισκεφθούν το απομονωμένο νησί της Τελένδου για πεζοπορία. Η Σούζαν, η οποία έπασχε από άνοια, φορούσε μπότες πεζοπορίας και είχε μαζί της εξοπλισμό όταν εξαφανίστηκε. Η γυναίκα αποφάσισε να σταματήσει την πεζοπορία λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, λίγο μετά την άφιξή της στην Τέλενδο.

Η Βρετανίδα συνταξιούχος, η οποία ζούσε στην Ελβετία με τον σύζυγό της, αποφάσισε να καθίσει σε ένα μικρό εστιατόριο στην περιοχή του λιμανιού για να διαβάσει ένα βιβλίο, ενώ περίμενε τον σύζυγό της και τον φίλο τους να επιστρέψουν. Σύμφωνα με τις καταθέσεις του συζύγου της, έφυγε από το εστιατόριο μετά από λίγες ώρες, ενώ οι δυο άνδρες ήταν ακόμα έξω για πεζοπορία, και εξαφανίστηκε. Οι αξιωματούχοι ξεκίνησαν μια εκτεταμένη έρευνα για την άτυχη γυναίκα, με τη βοήθεια των εθελοντών και της ακτοφυλακής.

Η οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις τρεις κόρες της, Ruth Landale, πέταξε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στις έρευνες, οι οποίες σύμφωνα με την αστυνομία συνεχίζονται.

**please share** WHERE IS OUR MUM - SUSAN HART? MISSING SINCE 30th APRIL The local people on #Kalymnos have been so kind...

Posted by Ruth Landale on Saturday, May 13, 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ