Ελλαδα

Σέρρες: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη

Κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του Κώστα Αχ. Καραμανλή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συγκέντρωση των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών στις Σέρρες
© Εφημερίδα «Μακεδονία»/makthes.gr

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών διαδήλωσε στις Σέρρες, όπου κατεβαίνει υποψήφιος ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι στις Σέρρες μέλη του συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

Oι συγγενείς και φίλοι των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας έφτασαν νωρίς το πρωί στην πόλη με ένα λεωφορείο και κατευθυνθήκαν στον πεζόδρομο κάτω από το γραφείο του πρώην υπουργού και υποψήφιου βουλευτή Κώστα Αχ. Καραμανλή, κρατώντας πανό με τη φωτογραφία του τόπου του δυστυχήματος όπου επάνω αναγραφόταν «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - 57 ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ».

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και πολίτες των Σερρών, εκπρόσωποι σωματείων και κοινωνικών φορέων, καθώς και μέλη κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Διαδήλωση κατά του Κ. Καραμανλή στις Σέρρες για τα Τέμπη

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση των ονομάτων των 57 ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στην κοιλάδα των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου και με πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες Κώστας Αχ. Καραμανλής την ώρα της συγκέντρωσης δεν βρίσκονταν στην πόλη αλλά περιόδευσε σε δήμους και κοινότητες του νομού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ