Ελλαδα

Εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στο Περιστέρι

Φέρεται να διαμένει επιθεωρητής του Υπ. Πολιτισμού

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. νύχτα σε δρόμο της Αθήνας
© EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Περιστέρι: Εμπρηστική επίθεση σε πολυκατοικία - Ένοικος επιθεωρητής του Υπ. Πολιτισμού - Έρευνες για τους δράστες και τον στόχο

Επιθεωρητής του Υπουργείου Πολιτισμού φέρεται να διαμένει σε πολυκατοικία στην οποία σήμερα τα ξημερώματα σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Η επίθεση σημειώθηκε στην οδό Παραδεισίων στο Περιστέρι, στις δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής (12.5). Ο δράστης ή οι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο πιθανότατα από μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό κοντά στην είσοδο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να καταστρέφουν από τις φλόγες δύο οχήματα και δύο μοτοσικλέτες. Μικρές ζημιές προκλήθηκαν, επίσης, στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Ήδη, αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από γειτονικά σπίτια και καταστήματα σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών. Από την έως τώρα έρευνα, στην πολυκατοικία φέρεται να μένει επιθεωρητής του Υπουργείου Πολιτισμού, που ερευνάται για να διαπιστωθεί εάν αυτός ήταν ο στόχος ή κάποιος άλλος ένοικος της πολυκατοικίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ