Ελλαδα

Νεκρό βρέφος 5,5 μηνών στην Άρτα: Το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Υπό ιατρική παρακολούθηση οι γονείς

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Άρτα: Νεκρό βρέφος 5,5 μηνών - Το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο για ώρες

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς του μόλις 5,5 μηνών κοριτσιού, το οποίο έχασε τη ζωή του επειδή ο πατέρας του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο από έξι και πλέον ώρες.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Άρτα σήμερα το μεσημέρι.

Πρόκειται για ένα πρόσφατα παντρεμένο ζευγάρι, όπου και οι δύο γονείς, εργάζονται στον ΔΕΔΔΗΕ.

Εξίσου πρόσφατα, ο 37χρονος Κ.Ζ. είχε αγοράσει ένα καινούριο αυτοκίνητο το οποίο δεν ήθελε να αφήνει στον χώρο στάθμευσης της εργασίας του, φοβούμενος μην το γρατζουνίσουν. Νωρίς το πρωί και ενώ πήγαινε το παιδί στον βρεφονηπιακό σταθμό, ο 37χρονος έλαβε κλήση από συνάδελφο του προκειμένου να ανταποκριθούν σε επείγουσα κλήση για βλάβη στην Λευκάδα. Μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ πάρκαρε σε χώρο στάθμευσης σούπερ-μάρκετ, κλείδωσε το αμάξι, μπήκε στο αυτοκίνητο του συναδέλφου του και έφυγαν.

Νωρίς το μεσημέρι όταν η μητέρα του αναζήτησε το μικρό κορίτσι, από τον βρεφονηπιακό σταθμό την ενημέρωσαν πως σήμερα δεν είχε έρθει. Αμέσως, κάλεσε τον σύζυγο της, ο οποίος συνειδητοποίησε πως ξέχασε το 5,5 μηνών παιδί τους, στο αυτοκίνητο. Έτρεξε και την βρήκε αναίσθητη στο καθισματάκι της. Αμέσως την μετέφερε στο νοσοκομείο Άρτας, όπου οι γιατροί, απλώς διέγνωσαν τον θάνατο της.

Ο εισαγγελέας αναμένεται, μόλις συνέλθει ο 37χρονος, να του ασκήσει δίωξη για τον θάνατο του παιδιού του, ενώ αναμένεται το πρωί της Τετάρτης να πραγματοποιηθεί και η νεκροτομή στη σορό του κοριτσιού. Το παιδί, μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Άρτας και η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη και γρίφος, προς το παρόν, για τους αστυνομικούς και τους εισαγγελείς.

Στο νοσοκομείο Άρτας, όπου παραμένουν ως και αυτή την ώρα οι γονείς, υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς της συζύγου του. Προσπάθησαν ήδη μια φορά να τον λιντσάρουν, σε μια εκδήλωση αγανάκτησης που ξέχασε το παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο και το οδήγησε στον θάνατο. Οι δυο γονείς, βρίσκονται με φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθούνται από ειδικούς του νοσοκομείου, αφού δεν έχουν καμία απολύτως επαφή με το περιβάλλον, εξαιτίας του σοκ που έχουν υποστεί.