Ελλαδα

Ποδοσφαιριστής κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

16χρονη κατήγγειλε ότι της απέσπασε γυμνές φωτογραφίες

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
© Eurokinissi

Δικογραφία σε βάρος ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία - Έχει παίξει και σε ομάδα της Γ΄ Εθνικής - Η μαρτυρία της 16χρονης καταγγέλλουσας.

Δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού ποδοσφαιριστή τοπικής ομάδας της Λέσβου, σχημάτισαν οι αστυνομικοί τού τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά την καταγγελία μιας ανήλικης κοπέλας ότι κατάφερε να της αποσπάσει γυμνές της φωτογραφίες.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση μετά την μαρτυρία της 16χρονης, πως γνώρισε τον ποδοσφαιριστή F.S. 21 ετών σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Άρχισαν να ανταλλάσουν μηνύματα και ο κατηγορούμενος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 16χρονης, κατάφερε να της αποσπάσει γυμνές της φωτογραφίες. Η κοπέλα του ζήτησε να διαγράψει τις φωτογραφίες, πλην όμως εκείνος αρνήθηκε με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να ενημερώσει τους αστυνομικούς.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που την σεζόν 2022-2023 αγωνιζόταν με την ποδοσφαιρική ομάδα της Λέσβου, δεν συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία απεστάλη στον αρμόδιο εισαγγελέα. Ο ποδοσφαιριστής, αναμένεται να κληθεί προκειμένου να δώσει τις εξηγήσεις του για τις καταγγελίες της 16χρονης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ