- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαίνεται η πολιτική κόντρα στην Τουρκία - Ο Ερντογάν αποκάλεσε «μέθυσο» τον Κιλιτσντάρογλου
Τον κατηγόρησε πως συνεργάζεται με «τρομοκράτες».
Εκλογές στην Τουρκία: Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκάλεσε τον αντίπαλό του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου «μέθυσο»
Μια εβδομάδα πριν από τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε «μέθυσο» τον ηγέτη της αντιπολίτευσης και βασικό αντίπαλό του, τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στη μεγαλύτερη συγκέντρωση της εκστρατείας του μέχρι τώρα ενόψει της αναμέτρησης της 14ης Μαΐου.
Απευθυνόμενος σε εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς του στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν είπε σαρκαστικά πως ο Κιλιτσντάρογλου μπορεί να πίνει όσο θέλει, καθώς οι Τούρκοι δεν θα αναθέσουν τη διακυβέρνηση της χώρας σ’ έναν «μέθυσο».
Ο πρόεδρος της Τουρκίας κατηγόρησε εξάλλου τον βασικό αντίπαλό του πως συνεργάζεται με «τρομοκράτες».
Ο Ερντογάν, που πρόσφατα χρειάστηκε να διακόψει την προεκλογική του εκστρατεία για λόγους υγείας, συνηθίζει να χρησιμοποιεί εμπρηστική ρητορική έναντι πολιτικών της αντιπολίτευσης και μειονοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+.
Ο πρόεδρος υποστήριξε πως οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση ήταν 1,7 εκατ., κάτι αδύνατο να επαληθευτεί.
Ο Κιλιτσντάρογλου επίσης εμφανίστηκε μπροστά σε μέγα πλήθος στην Κωνσταντινούπολη προχθές Σάββατο. Δεν ανακοινώθηκε κάποια εκτίμηση για τον αριθμό των συμμετεχόντων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
Τι υποστήριξε για το επίμαχο καρέ και ποιους «βλέπει» πίσω από το σχέδιο εκβιασμού της
Αναφορές για τραυματίες
Σχεδόν τρεις ημέρες μετά τις φονικές πλημμύρες
«Αρνήθηκε να εγκαταλείψει το σκάφος του» - Η μοιραία στροφή και η επέμβαση των αρχών
Απευθύνει έκκληση για την ενότητα των μουσουλμανικών χωρών
Στο νοσοκομείο η σύντροφος και η κόρη του
«Έχουν εξαφανιστεί ολόκληρα χωριά» - Δραματικές στιγμές στα νεκροτομεία
Φόβοι ότι το πρόβλημα θα χειροτερέψει
To krapfen που έγινε viral
Τι λέει ο Αχμέντ Φουάντ Αλχατίμπ
Δεν είναι γνωστό πόσα κυκλοφορούν
Καθώς η αφόρητη ζέστη αλλάζει και το dress code
Η επίμαχη εικόνα είχε τραβηχτεί σε κινηματογραφική προβολή στο Λας Βέγκας
Η Συρία είναι το πιο επικίνδυνο μέτωπο
Το νομικό εμπόδιο για μόνιμη επιστροφή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.