Ελλαδα

Προβλήματα ακόμα σε Κηφισό και Λεωφόρο Αθηνών

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα ακόμα σε Κηφισό και Λεωφόρο Αθηνών - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από Ορφέως μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από τη Γέφυρα Μεταμόρφωσης μέχρι την Πέτρου Ράλλη. Επίσης στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών και της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι τη Νερατζιώτισσα και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα έως και τον κόμβο Κηφισίας (Δαχτυλίδι).
Δυσκολίες στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας μεταξύ Πανόρμου και ΟΑΚΑ.
Προβλήματα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.
Δύσκολη η έξοδος στη Λεωφόρο Αθηνών από τον Προφήτη Δανιήλ και συνέχεια στην Αχιλλέως μέχρι την πλατεία Καραϊσκάκη.
Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Πειραιώς από Γκάζι προς Ομόνοια.
Δυσκολίες θα συναντήσουμε στην Αρδηττού/ Βασιλέως Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα και στην άνοδο της Συγγρού από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης μέχρι την Διάκου.
Προβλήματα στις καθόδους των δρόμων που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων. (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής και Λεωφόρος Δημοκρατίας).

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους