Ελλαδα

Κατέληξε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης

Μετά τη μοιραία πτώση από μπαλκόνι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάζαρος Λασκαρίδης
© ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Λάζαρος Λασκαρίδης: Νεκρός ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας - Η μοιραία πτώση από μπαλκόνι και οι 10 ημέρες μάχης στη ΜΕΘ

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, μετά την πτώση που είχε από μπαλκόνι. 

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Γεννηματάς». Πριν από μερικές ημέρες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης στις 27 Απριλίου βρισκόταν σε μια εκδήλωση ανήμερα των γενεθλίων του, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης. Κάποια στιγμή βγήκε έξω σε ένα εσωτερικό μπαλκόνι του κτιρίου προκειμένου να καπνίσει. Στηρίχθηκε σε ένα κάγκελο το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει να πέσει στο κενό από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων. Τραυματίστηκε στο κεφάλι και άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν καθώς το σημείο ήταν δύσβατο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο. 

Σήμερα ο Λάζαρος Λασκαρίδης άφησε την τελευταία του πνοή. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csgmlr6iibtd)

Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, δηλώνει συντετριμμένος για την απώλεια του Λάζαρου Λασκαρίδη. «Είμαι συντετριμμένος από την τραγική απώλεια του Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη. Προσωπικά χάνω έναν πολύτιμο συνεργάτη αλλά και ένα στενό φίλο εδώ και 38 χρόνια από το σχολείο. Ο Δήμος μας χάνει ένα άξιο στέλεχος, έναν αγωνιστή, έναν οραματιστή αλλά και έναν άνθρωπο που έφερε ένα νέο αέρα στα πολιτιστικά δρώμενα της Καλλιθέας μας ως αντιδήμαρχος της Διοίκησής μας. Προσπαθούμε όλοι να συνέλθουμε από το σοκ της ξαφνικής απώλειας. Θεωρώ προσωπικό χρέος να κρατήσω τη μνήμη του και το παράδειγμά του στις επόμενες γενιές. Δυστυχώς η απώλεια του είναι βαριά, είναι τεράστια», δήλωσε ο δήμαρχος Καλλιθέας.

Είμαι συντετριμμένος από την τραγική απώλεια του Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη. Προσωπικά χάνω έναν...

Posted by Dimitris Karnavos on Sunday, May 7, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ