Ελλαδα

Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο και κατέγραφε τα ανήλικα παιδιά του

Η μητέρα βρήκε γυμνές φωτογραφίες στο κινητό του

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ίλιον: Πατέρας τοποθέτησε κρυφή κάμερα στο μπάνιο και κατέγραφε τα ανήλικα παιδιά του και τη γυναίκα του

Τα ίχνη του 46χρονου άνδρα ο οποίος φωτογράφιζε εν αγνοία τους τα μέλη της ίδιας του της οικογένειας μέσα στο σπίτι τους στο Ίλιον, αναζητούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Η περίεργη υπόθεση ήρθε στο φως χθες, όταν η 38χρονη σύζυγος του κατηγορούμενου, εντόπισε στο κινητό του γυμνές φωτογραφίες της ίδιας, της 15χρονης κόρης τους και του 16χρονου γιου τους. Όλες οι φωτογραφίες, ήταν τραβηγμένες στην τουαλέτα του σπιτιού τους.

Μετά το αρχικό σοκ ζήτησε εξηγήσεις από τον σύζυγο της, με τον οποίο κατήληξαν να διαπληκτιστούν. Η ίδια, του ανέφερε πως πάει να τον καταγγείλει στην αστυνομία και μόλις έφυγε, ο 46χρονος «ξήλωσε» την κρυφή κάμερα από το μπάνιο και εξαφανίστηκε.

Μετά την καταγγελία της 38χρονης, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για πορνογραφική παράσταση ανηλίκου και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Μέχρι και αυτή την στιγμή, ο 46χρονος δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν εάν ο κατηγορούμενος είχε διακινήσει τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο ή εάν έχει κάποια διαστροφή και ήθελε να τις έχει. Η σύζυγος του κατηγορούμενου βρίσκεται σε σοκ, όπως επίσης και τα παιδιά τους, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο πατέρας τους, τους παρακολουθούσε τόσο καιρό με μια κρυφή κάμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πρόκειται να ζητήσουν άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστώσουν εάν ο 46χρονος διακινούσε ή όχι τις φωτογραφίες με παιδόφιλους ή άλλους ανθρώπους με παρόμοιες «αρρωστημένες» διαθέσεις.