Ελλαδα

«Αυτές οι μέρες ήταν βάσανο»: Εξιτήριο για τον 18χρονο που δέχθηκε επίθεση από ανήλικους στην Ακρόπολη

Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί με περιπολικό στην Ακρόπολη
(φωτογραφία αρχείου) © ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ / EUROKINISSI

Ακρόπολη: Εξιτήριο για τον 18χρονο μετά την επίθεση με μαχαίρι από ανήλικους - Η περιγραφή του για το αιματηρό περιστατικό

Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο ο 18χρονος που δέχθηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων στην περιοχή της Ακρόπολης στις 17 Απριλίου. Οι δράστες μαχαίρωσαν τον νεαρό για να του αρπάξουν το τσαντάκι και το κινητό τους τηλέφωνο.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο 18χρονος περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε. «Σε όλο μου το σώμα είμαι πιασμένος και εκεί που χτύπησα, εννοείται. Ήμασταν εκεί με την παρέα μου, καθόμασταν εκεί σε ένα απομακρυσμένο μέρος θα το έλεγε κανείς. Ήταν δύο παιδιά, μας ζήτησαν τσιγάρα, γύρισα το κεφάλι μου να δω. Του λέω “σόρι φίλε, δεν έχω”», είπε αρχικά ο 18χρονος και πρόσθεσε: «Πριν προλάβω να κάνω το οτιδήποτε με πιάνει από το τσαντάκι, μου βάζει το μαχαίρι στην πλάτη. Με πιάνει εκεί αυτός, δεν με άφηνε. Πανικοβλήθηκαν οι φίλοι μου. Πανικοβλήθηκα κι εγώ. Έγινε ένα μπουλούκι. Στην πλάτη απλά με απείλησε, πήγα να του ξεφύγω και γυρνάει μου δίνει μία στον λαιμό και ευτυχώς, δόξα το Θεώ, δεν με πέτυχε καλή εκεί. Μου δίνει και μία στην κοιλιά που αυτή ήταν πολύ καλή. Το κατάλαβα ότι ήμουν μαχαιρωμένος, απλά δεν είχα πόνο και είχα απλά ζαλάδα. Ζαλιζόμουν, δεν έβλεπα καλά, ήθελα να κλείσω τα μάτια μου. Ήταν δύσκολα, ήταν πολύ βάσανο όλες αυτές οι μέρες».

Όπως λέει ο 18χρονος, το πρώτο πράγμα που έκανε όταν άνοιξε τα μάτια του ήταν να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα του. «Με το που ξύπνησα στο νοσοκομείο είπα στη μαμά συγγνώμη, γιατί ήξερα τι έρχεται, την ταλαιπωρία που θα τραβούσε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csb129tqa5hl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ