Ελλαδα

Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Κικίλιας, σε μια βραδιά για μπάσκετ

Καλαθοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ συναντήθηκαν ξανά όλοι μαζί και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Διαμαντίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Βασίλης Κικίλιας και άλλοι καλαθοσφαιριστές συναντήθηκαν σε μια ιδιαίτερη μπασκετική βραδιά.

Δημήτρης Διαμαντίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Βασίλης Κικίλιας και άλλοι καλαθοσφαιριστές συναντήθηκαν σε μια ιδιαίτερη μπασκετική βραδιά.

Μια βραδιά όπου συναντήθηκε όλη η μεγάλη μπασκετική οικογένεια απέδειξε ότι οι φιλίες που χτίζονται στο παρκέ είναι βαθιές και διαρκούν για πάντα, παρά τους ξεχωριστούς δρόμους που επιλέγουν οι αθλητές μετά την ολοκλήρωση της καριέρας τους.

Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Κικίλιας σε μια βραδιά για μπάσκετ

Οι «αρχηγοί» του Παναθηναϊκού Διαμαντίδης και Αλβέρτης, όπως και Καράγκουτης, Γιαννόπουλος, Αβδάλας, Πρίφτης, Χαϊκάλης, Παυλιτζόγλου και άλλοι καλαθοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ συναντήθηκαν ξανά όλοι μαζί και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Το παρών έδωσε και ο Υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος στην Α’ Αθήνας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος παρά το βαρύ του πρόγραμμα- ειδικά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε- δεν θα μπορούσε να λείπει. Άλλωστε και στις συνεντεύξεις του, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Πανιωνίου επαναλαμβάνει ότι το μπάσκετ τον έχει καθορίσει και ότι και τα τωρινά του καθήκοντα τα ασκεί με βάση την ομαδικότητα και τη σκληρή δουλειά που του έχει διδάξει η ενασχόληση του με τον πρωταθλητισμό.

«Τα χρόνια πέρασαν, με άλλους χαθήκαμε, με άλλους βρισκόμασταν συχνά-πυκνά, όμως σε κάθε περίπτωση δεν τους ξέχασα ποτέ. Και ο αθλητισμός, το μπάσκετ, είναι μια μεγάλη οικογένεια» ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτησή του στα social media.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ