Ελλαδα

Στη Σαντορίνη η μητέρα του Έλον Μασκ (βίντεο)

Αποβιβάστηκε από Tesla - Το μήνυμα προς όλες τις γυναίκες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Maye Musk, μητέρα του Έλον Μασκ, στη Σαντορίνη
© Glomex

Maye Musk: Η μητέρα του Έλον Μασκ στη Σαντορίνη - Η συμμετοχή σε Διεθνές Συνέδριο και το μήνυμά της στις γυναίκες

Στη Σαντορίνη βρίσκεται η μητέρα του Έλον Μασκ, Doctor Maye Musk, με αφορμή το Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού, στο οποίο υπήρξε επίτιμη προσκεκλημένη. 

Σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, η Maye Musk προσήλθε στην εκδήλωση με ένα αυτοκίνητο Tesla και τη συνοδεία οκτώ αστυνομικών, ενώ μίλησε με τη δημοσιογράφο και διευθύνουσα σύμβουλο της διοργανώτριας εταιρείας «Update Entertainment», Έλλη Σπυροπούλου. Η Maye Musk, που υπήρξε για πενήντα χρόνια μοντέλο, εξήρε τους Έλληνες, δηλώνοντας πως στις πρώτες της διακοπές στη χώρα μας, ανακάλυψε πόσο φιλόξενοι, καλοί, γενναιόδωροι και βοηθητικοί είναι.

Όπως ανέφερε η τοπική ιστοσελίδα, η Maye Musk είναι συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο «A woman makes a plan». Δήλωσε ότι επένδυσε στις γνώσεις της σπουδάζοντας διαιτολόγος ενώ έκανε καριέρα ως μοντέλο και παρότρυνε τις γυναίκες να μην επενδύουν μόνο στην εξωτερική ομορφιά, αλλά στις γνώσεις και στα ταλέντα τους.

Μάλιστα, είπε ότι αυτό που επιθυμεί για το υπόλοιπο της ζωής της είναι υγεία και ευτυχία για την ίδια και την οικογένεια της, δύο αγαθά που όσα χρήματα και αν έχεις δεν αγοράζονται.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csapxc9ucnex)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ