Ελλαδα

Καταγγελία για τη δράση ιδιοκτήτη πίτμπουλ που σκοτώνει γατάκια σε Βύρωνα και Καισαριανή

Τι λένε οι μαρτυρίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βύρωνας - Καισαριανή: Άνδρας βάζει το πίτμπουλ του να σκοτώνει γατάκια και τα πετάει στα σκουπίδια
© Duncan Sanchez/Unsplash

Βύρωνας και Καισαριανή: Καταγγελίες για άνδρα ότι βάζει το πίτμπουλ του να σκοτώνει γατάκια και τα πετάει στα σκουπίδια

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η καταγγελία για τον ιδιοκτήτη σκύλου, ο οποίος φέρεται να εκπαιδεύει το πίτμπουλ να σκοτώνει γατάκια. Τα γεγονότα σημειώνονται σε Καισαριανή και Βύρωνα, με κατοίκους να εντοπίζουν τα νεκρά γατάκια πεταμένα στα σκουπίδια.

«Αυτός χαίρεται με το να σκοτώνει ο σκύλος του γάτες, να τις κυνηγάει, να τις πιάνει και να τις σκοτώνει και τον εκπαιδεύει πάνω σε αυτό», τόνισε στο Mega μάρτυρας που κατήγγειλε το περιστατικό. «Έχει ένα περιλαίμιο το σκυλί. Από εκεί περνάει ένα διπλό σκοινί το οποίο είναι ελεύθερο στις δύο άκρες του και κρατάει τις δύο άκρες στο ένα χέρι και είναι απλώς περασμένο μέσα από το περιλαίμιο. Το πλησιάζει στις γάτες, το αγριεύει, αφήνει τη μία άκρη από το χέρι του, οπότε ο σκύλος είναι ελεύθερος. Και πετάγεται ο σκύλος και φεύγει» πρόσθεσε ο ίδιος.

Όπως καταγγέλλουν, φαίνεται πως αυτός ο άνθρωπος έχει εκπαιδεύσει εδώ και χρόνια τον σκύλο του να θανατώνει γάτες και τελευταία, το σημείο δράσης του είναι ο Βύρωνας. «Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, πλησιάζει σιγά-σιγά, προσπαθεί να πλησιάσει τη γάτα όσο μπορεί, πουσάρει τον σκύλο, τον αφήνει ελεύθερο, ορμάει ο σκύλος, την ξεκοιλιάζει. Μετά τις πήρε και στις δύο περιπτώσεις, πήρε τις γάτες ξεκοιλιασμένες, τις έβαλε σε μία σακούλα και τις πέταξε στα σκουπίδια και μετά έφυγε», συμπλήρωσε ο άνδρας που κατήγγειλε το περιστατικό.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, την περασμένη Κυριακή ο σκύλος του κατασπάραξε μία γάτα μέσα σε πάρκο, ενώ δίπλα ακριβώς γινόταν παιδικό πάρτι: «Ήταν καμία τριανταριά με σαράντα άτομα μέσα (στο πάρκο) και το έκανε μπροστά τους, μιλάμε για δέκα μέτρα. Δηλαδή θα μπορούσε να έχει χτυπήσει παιδάκι το σκυλί».

Οι επιθέσεις έχουν καταγγελθεί στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα, με τη γάτα που θανάτωσε το πιτ μπουλ την τελευταία φορά να έχει σταλθεί για νεκροψία.

«Είναι νέος άνθρωπος, πρέπει να είναι γύρω στα 27. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο κατ’ εξακολούθηση δεκάδες φορές εδώ και χρόνια, αυτή η συμπεριφορά δεν έχει σημείο χρονικής έναρξης στην μετάβασή του στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο άτομο ζούσε στο Καρπενήσι, μετά ήρθε Αθήνα, Πειραιά, ξανά το ίδιο. Σε όποια μέρη δηλαδή έχει βρεθεί τα συμβάντα είναι επαναλαμβανόμενα» υποστηρίζει ο καταγγέλλων.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cs7lr5xautt5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ