Ελλαδα

Μυτιλήνη: Οικογενειακό δράμα πίσω από την απόπειρα γυναίκας να κάψει τον σύζυγό της

Το θύμα μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μυτιλήνη: Γυναίκα επιχειρηματία περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον άντρα της και του έβαλε φωτιά, στον απόηχο οικογενειακού δράματος

Στην Αθήνα αναμένεται να μεταφερθεί τις επόμενες ώρες ο γνωστός ιδιοκτήτης ουζερί της Μυτιλήνης Γιάννης Κ., τον οποίο περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και επιχείρησε να κάψει ζωντανό η σύζυγος του, νωρίτερα σήμερα το απόγευμα. Η οικογένεια έχει δεχθεί απανωτά χτυπήματα από την μοίρα, αφού οι δύο γονείς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχασαν τα δύο από τα τρία τους παιδιά. Έκτοτε, ξεκίνησαν τα προβλήματα ανάμεσα τους, καθώς φέρονται να αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 48χρονος επιχειρηματίας, φέρει εγκαύματα 3ου βαθμού σε πρόσωπο, θώρακα και πόδια και λόγω της σοβαρότητας της υγείας του, θα μεταφερθεί σε ειδικό νοσοκομείο της Αθήνας. Η 49χρονη σύζυγος του, κρατείται στην ασφάλεια και δίνει εξηγήσεις αυτή την ώρα, ενώ το πρωί της Παρασκευής, αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πριν από λίγα χρόνια και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η οικογένεια έχασε το ένα της αγόρι από πνιγμό στο λιμάνι της πόλης και λίγο αργότερα την κόρη, σε τροχαίο δυστύχημα. Η 49χρονη έκτοτε αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς άνθρωποι που την γνωρίζουν. Ήταν καλόκαρδη και ιδιαίτερα αγαπητή, όμως η απώλεια των δύο της παιδιών, στοίχισε στην ίδια αλλά και τον σύζυγο της. Ένα ακόμη παιδί έχει η οικογένεια που κατά βάση βοηθά τους γονείς του στο ουζερί που έχουν στο κέντρο της πόλης.

Πριν από το Πάσχα, ο 58χρονος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς συγγενικό του πρόσωπο, φέρεται να είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τη σύζυγο του. 

Οι προστριβές στο σπίτι του ζευγαριού ήταν συνεχείς. Οι διαπληκτισμοί ήταν συχνοί, ακόμη και μέσα στην επιχείρηση τους. Όμως, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η 49χρονη θα έφτανε σε αυτό το σημείο, όπως λένε οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν.

Σήμερα το απόγευμα, τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά. Μάλιστα, δεν προσπάθησε να φύγει και οι αστυνομικοί την βρήκαν σαστισμένη, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.