- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας για τις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Η μαθητική παρέλαση θα γίνει στις 11 το πρωί στην οδό Τσιμισκή και την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Ορφανός.
Στις 6:40 μ.μ. της Δευτέρας ο Κάρολος Παπούλιας θα μεταβεί στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου θα συναντηθεί με τον υπουργό.
Στις 10:30 το πρωί της Τρίτης θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού και στις 11:00 θα παρακολουθήσει την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Στις παρελάσεις που θα γίνουν την 28η Οκτωβρίου σε ορισμένους περιφερειακούς Δήμους δεν θα τοποθετηθούν εξέδρες επισήμων, όπως στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.