Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα σε Κηφισό, Βάρης- Κορωπίου, Συγγρού και Βασ. Κωνσταντίνου

Πού εντοπίζονται δυσκολίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας (10.4) - Το μποτιλιάρισμα, η κίνηση και τα προβλήματα

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως, στην κάθοδο από τον Κόκκινο Μύλο μέχρι την Ιερά οδό.

Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια. Μικρότερα τα προβλήματα στη Λ.Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Καθυστερήσεις στην Παραλιακή στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου.

Προβλήματα στους δρόμους που οδηγούν στο λιμάνι του Πειραιά. Δυσκολίες στη Λ.Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδα.

Μποτιλιάρισμα στη Βάρης-Κορωπίου από το Κίτσι μέχρι και την είσοδο Κορωπίου λόγω συνεργείου καθαρισμού φρεατίων. Προβλήματα στην Αττική οδό στις εξόδους της Αττικής οδού προς την Εθνική. Αυξημένη κίνηση στην Πέτρου Ράλλη, την Αγίας Άννης και την Ορφέως.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Συγγρού από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης έως τη Λ.Αμαλίας. Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Δύσκολη η οδός Μάρνη καθώς σε λίγο θα πραγματοποιηθεί εκεί η συγκέντρωση των απεργών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα ακολουθήσει πορεία προς την ΚΕΔΕ στην οδό Ακαδημίας και το Υπουργείο Εσωτερικών στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας και της Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη. Δύσκολη η Κατεχάκη στο ύψος των στρατιωτικών νοσοκομείων.