Ελλαδα

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος

Είχε υποδυθεί τον «αστυνόμο Βούρβαχη» στη Λάμψη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος
© NDP PHOTO

Γιώργος Βουτσίνος: Πέθανε ο ηθοποιός - Ο ρόλος του «αστυνόμου Βούρβαχη» στη «Λάμψη» και ο «Άγνωστος Πόλεμος»

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη το πρωί της Πέμπτης (6.4).

Ο ηθοποιός που ξεχώρισε ως «αστυνόμος Βούρβαχης» στη σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, άφησε την τελευταία του πνοή στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. 

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟ

Σε δηλώσεις της στην Espresso, η σύζυγός του, Βάντα Καρακατσάνη, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού στο νοσοκομείο. «Εδώ και έναν μήνα είχε εισαχθεί ο Γιώργος με ειλεό στο νοσοκομείο. Είχε κάποιες επιπλοκές και δεν μπορούσε να γίνει καμία εγχείρηση. Ωστόσο, οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί και πιστεύαμε πως θα βγει και πάλι νικητής. Ένα μικρόβιο όμως ήταν αυτό που τον κράτησε μέσα» είπε και πρόσθεσε: «Την Τετάρτη το βράδυ, αφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου λέει: “Βάντα μου κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο“. Του απάντησα: “Κάνε κουράγιο βρε Γιώργο μου και θα βγεις μέχρι το Σάββατο”. Μου λέει: “Μπα, βλέπω να πηγαίνω στον Νίκο”. Δεν έδωσα σημασία. Το πρωί της Πέμπτης με πήραν τηλέφωνο. Έπαθε ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο».

Πριν από λίγα χρόνια, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Γιώργος Βουτσίνος είχε μιλήσει για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο και τη θρυλική σειρά «Άγνωστος Πόλεμος». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-bzr94s2bi7xl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.