- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Στάση εργασίας: Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ η Αθήνα σήμερα για πέντε ώρες - Από τις 11:00 ως τις 16:00
Συνεχίζουν για πέμπτη ημέρα τις κινητοποιήσεις τους με νέα στάση εργασίας, σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου, από 11:00 - 16:00, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, ζητώντας ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές.
Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες από τις 10:00 ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μετά τις 17:00. Κανονικά θα κινούνται τα λεωφορεία στις γραμμές, οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ, καθώς και τα υπόλοιπα μέσα.
Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους.
Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ σε ανακοίνωσή της ζητά μονιμοποίηση μέτρων προστασίας και ασφάλειας και νομοθετικές ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους.
Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η Δυτική Αττική πλήττεται από πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις
Σε επιφυλακή παραμένουν οι Αρχές
Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις
Συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.