- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για τους πυροβολισμούς στην ΑΣΟΕΕ
Ισχυρίζεται πως φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα
ΑΣΟΕΕ: Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για τους πυροβολισμούς - Ισχυρίζεται πως φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα
Για το περιστατικό έξω από την ΑΣΟΕΕ μίλησε ο αστυνομικός που πυροβόλησε στον αέρα εξηγώντας τι συνέβη. Ειδικότερα, ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το Mega, πως δεν αντιλήφθηκε την εντολή που είχε δοθεί νωρίτερα από το κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να μην περάσει κανένα όχημα από το σημείο που είχαν συγκεντρωθεί άτομα, στην Πατησίων.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θεώρησε πως η εντολή αφορούσε μόνο το ρεύμα του δρόμου έξω από την είσοδο του Οικονομικού Πανεπιστημίου και όχι το αντίθετο ρεύμα.
Τόνισε πως φοβήθηκε ότι θα κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα και για τον λόγο αυτό αναγκάστηκε να κάνει χρήση του υπηρεσιακού του όπλου. Πρόσθεσε ακόμα πως επιχείρησε να κάνει ελιγμούς με το περιπολικό, ωστόσο βρίσκονταν αρκετά αυτοκίνητα γύρω τους και ήταν αδύνατον.
Προσπάθησε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, να κάνει ελιγμούς με το περιπολικό, ωστόσο βρίσκονταν αρκετά αυτοκίνητα γύρω τους και ήταν αδύνατον.
Τέλος, κατέληξε πως οι άλλοι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο περιπολικό φοβήθηκαν για τη ζωή τους και για τον λόγο αυτό εγκατέλειψαν το όχημα. «Πρέπει να βγούμε από το περιπολικό γιατί θα μας σκοτώσουν» φέρεται να είπαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.