Ελλαδα

Πωλητήριο στο σπίτι της Αλοννήσου βάζουν οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς

Οριστική η απόφασή τους να φύγουν από την Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς στην Αλόννησο
© remax

Καρολάιν Κράουτς: Πωλητήριο από τους γονείς στο σπίτι στην Αλόννησο - Οριστικά εκτός Ελλάδας ο πατέρας και η μητέρα της

Οι γονείς της Καρολάιν Κραουτς πήραν την απόφαση να φύγουν οριστικά από την Ελλάδα μετά και την απόφαση του δικαστηρίου που τους δίνει την πλήρη επιμέλεια της εγγονής τους, της μικρής Λυδίας. 

Πλέον, οι γονείς της 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι όπου διέμεναν με την κόρη τους στα Γλυκά Νερά, βρίσκονται στις Φιλιππίνες, κοντά στην αδελφή της Καρολάιν. Άλλωστε, έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ασφαλές περιβάλλον, μακριά από οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει το έγκλημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δύο ετών κοριτσάκι φωνάζει «μαμά» την αδελφή της Καρολάιν. Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι η αδελφή και ο γαμπρός της δολοφονημένης 20χρονης μητέρας θα ήθελαν να υιοθετήσουν το κοριτσάκι προκειμένου να μην έχει πια το επίθετο του γυναικοκτόνου πατέρα της. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crkq1qobfrwp)

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η απόφαση που έχουν λάβει ο Ντέιβιντ και η Σούζα Κράουτς να εγκαταλείψουν την Ελλάδα είναι οριστική, αφού έχουν βάλει πωλητήριο στο σπίτι που έμεναν στην Αλόννησο. Πρόκειται για ένα σπίτι 3 υπνοδωματίων, συνολικού εμβαδού 150τ.μ., το οποίο κατασκευάστηκε το 2000. Το σπίτι πωλείται έναντι 500.000 ευρώ.

Αλόννησος - Το σπίτι της οικογένειας Κράουτς πωλείται
© remax
Αλόννησος - Το σπίτι της οικογένειας Κράουτς πωλείται
© REMAX

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ