Ελλαδα

Μετ' εμποδίων η κίνηση - Πού καταγράφονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία

Οι δρόμοι με τα μεγαλύτερα προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Κίνηση τώρα: Μετ εμποδίων η κυκλοφορία στους δρόμους - Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις και προβλήματα

Μποτιλιάρισμα δημιουργήθηκε στην Αττική Οδό μετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, μετά από σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων. Από το τροχαίο δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σε αναρτήσεις της η Αττική Οδός γνωστοποιεί πως τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν, ωστόσο παραμένουν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία. Προβλήματα στην κίνηση παρατηρούνται από την έξοδο της οδού Φιλαδέλφειας έως την έξοδο της Λεωφόρο Ηρακλείου.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Γέφυρα Καλυφτάκη έως τα ΚΤΕΛ.

Αυξημένη είναι κίνηση στην άνοδο από Παραλιακή έως Λαχαναγορά και από Ορφέως έως Λένορμαν.

Προβλήματα στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί έως Παλατάκι. Καθυστερήσεις στις εξόδους της Λεωφόρου Σχιστού σε Σκαραμαγκά και Κερατσίνι.

Πολύ αυξημένη κίνηση στους δρόμους γύρω και προς το λιμάνι του Πειραιά. Δύσκολη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη Θηβών και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Περιστερίου.

Χάρτης με την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας το απόγευμα της Δευτέρας (03.04)
Χάρτης με την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας το απόγευμα της Δευτέρας (03.04) © Google Maps

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας ανά τμήματα από τη Νέα Ερυθραία έως την Πανόρμου και στην άνοδο ανά τμήματα από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έως το Μαρούσι.

Καθυστερήσεις στην Παλαιολόγου/Παπανικολή και στα δύο ρεύματα, στην Μεσογείων ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα, την Μιχαλακοπούλου, την Κατεχάκη, την Βάρης-Κορωπίου, την Παραλιακή και τα δύο ρεύματα της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ