Ελλαδα

Στο δικαστήριο ο 43χρονος για τον βιασμό της 6χρονης στο Πέραμα

Τι είπε η 6χρονη σε παιδοψυχολόγο

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πέραμα - Βιασμός 6χρονης: Ο 43χρονος κατηγορούμενος στο δικαστήριο - Η θέση της μητέρας της και η καταγγελία

Έφτασε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια Πειραιά ο 43χρονος που φέρεται να βίασε 6χρονο κορίτσι στο Πέραμα την περασμένη εβδομάδα.

Για την ίδια υπόθεση, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη και στη 28χρονη μητέρα του κοριτσιού για συνέργεια σε ασέλγεια σε κορίτσι κάτω των 12 ετών. Η υπόθεση απασχολεί τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές, καθώς φαίνεται ότι τα πράγματα δεν συνέβησαν, όπως αρχικά είχαν καταγγελθεί στην αστυνομία. Ο κατηγορούμενος, γνωστός στο Πέραμα με το όνομα «Άγγελος», φέρεται σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του το 6χρονο κορίτσι, να την οδήγησε σε μια αποθήκη όπου το χάιδευε, το φιλούσε και έπιανε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του. Το περιστατικό, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, φαίνεται να έγινε στον χώρο εργασίας του 43χρονου, ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, το βράδυ της Τρίτης.

Όπως ανέφερε η μητέρα του κοριτσιού, ο κατηγορούμενος γνώριζε την ανήλικη, αφού μένουν δίπλα. Την χαιρετούσε όταν την έβλεπε και ο 43χρονος, της ήταν ένα οικείο πρόσωπο. Αυτό που ανέφερε η 6χρονη στην παιδοψυχολόγο που την εξέτασε, είναι πως μια ακόμη φορά, σε χρόνο όμως που δεν μπορεί να προσδιορίσει το κορίτσι, συνέβη το ίδιο. Δηλαδή, ο 43χρονος υπάλληλος του πλυντηρίου την πήγε στην αποθήκη που βρίσκεται πίσω από το κατάστημα και ασέλγησε πάνω της.
Ο κατηγορούμενος, στους αστυνομικούς υποστήριξε πως δεν πείραξε ποτέ το κορίτσι, πως όντως, τη γνωρίζει αφού μένουν δίπλα, αλλά ουδέποτε την ακούμπησε ή σκέφτηκε να της κάνει κακό. Ο 43χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή στον εισαγγελέα Πειραιά, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Για την ίδια υπόθεση έχει κατηγορηθεί και η μητέρα του 6χρονου κοριτσιού. Φέρεται σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές να ήρθε σε επαφή με τον 43χρονο κατηγορούμενο και να επέτρεψε στην κόρη της να κάτσει μαζί του, και όχι μόνο, όπως προκύπτει από τα ευρήματα και τις καταθέσεις.