Ελλαδα

Ξάνθη: Πέθανε λοχαγός σε στρατόπεδο την ώρα της εκπαίδευσης

Έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και κατέληξε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στρατιωτικός
© Pixabay

Ξάνθη - Νεκρός λοχαγός σε στρατόπεδο - Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Σε στρατόπεδο στην Ξάνθη άφησε την τελευταία του πνοή ένας 49χρονος στρατιωτικός. Ο λοχαγός υπηρετούσε στη συγκεκριμένη στρατιωτική μονάδα, όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την ώρα της εκπαίδευσης.

Γιατρός της μονάδας του παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Ο στρατιωτικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης αλλά λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και κατέληξε.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον νεκρό στρατιωτικό στην Ξάνθη

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2023, o Λοχαγός Χ.Α., ετών 49, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ξάνθης έχασε τις αισθήσεις του, ευρισκόμενος εντός στρατοπέδου, κατά τη διάρκεια της απογευματινής εκπαίδευσης.

» Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2023.

» Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ