Ελλαδα

Προβλήματα σε Κηφισό, Κατεχάκη, Αττική οδό και Παραλιακή

Πού εντοπίζονται οι μεγαλύτερες δυσκολίες στο οδικό δίκτυο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα σε Κηφισό, Κατεχάκη, Αττική οδό και Παραλιακή - Πού εντοπίζονται οι μεγαλύτερες δυσκολίες στο οδικό δίκτυο

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από το ύψος της γέφυρας Λυκόβρυσης μέχρι την Πέτρου Ράλλη αλλά και από τη Λαχαναγορά έως την Παραλιακή.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά μέχρι τον Φλοίσβο, και από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.
Χαμηλές ταχύτητες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια.
Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του Ζεφυρίου  μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Περιφερειακή Υμηττού έως κόμβο Πεντέλης.
Προβλήματα στην κάθοδο της Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου από το ύψος του ΟΑΚΑ μέχρι και την Αγία Βαρβάρα και στο ύψος της Κατεχάκη. Ομοίως στην άνοδο από το ύψος της Κατεχάκη μέχρι την Αγία Βαρβάρα.
Αυξημένη κίνηση στη Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού και στα δύο ρεύματα.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και στα δύο ρεύματα στην Βάρης- Κορωπίου ανά τμήματα, από την Παραλιακή μέχρι το ύψος της σχολής της Σχολής Ευελπίδων.
Δυσκολίες στα δύο ρεύματα της Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του Μετρό Ελληνικό και στην άνοδο της Συγγρού από Άγιο Σώστη έως Διάκου.
Καθυστερήσεις σε Λιοσίων, Πατησίων, Γαλατσίου και Καποδιστρίου.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους