Ελλαδα

Κρήτη: 66χρονος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ανήλικο αγόρι επί 3 χρόνια

Πώς τον προσέγγισε ο δράστης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδί με αρκουδάκι στα χέρια με φόντο σκιά που παραπέμπει σε κακοποίηση
© Pixabay / Alexas_Fotos

Κρήτη: Βιασμός και εκπόρνευση ανήλικου από 66χρονου δράστη - Τα πρώτα στοιχεία για τη δράση του 66χρονου

Υπόθεση μαστροπείας με θύμα 15χρονο αγόρι αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η δικογραφία έφτασε στο Γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου. Ένας 66χρονος φέρεται να εξέδιδε τον ανήλικο. 

Σύμφωνα cretalive.gr, για την υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί ένας ακόμη Ηρακλειώτης 46 ετών. Παράλληλα, αναζητούνται και άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Ηράκλειο: Τα πρώτα στοιχεία για τη δράση του 66χρονου - Πώς προσέγγισε το αγόρι

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ένας 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του. Γρήγορα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του, εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές αρχές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο ίντερνετ από όπου αναζητούσε πελάτες. Συνολικά αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες της σελίδας, ενώ ο 66χρονος είχε ανεβάσει σε ειδική πλατφόρμα φωτογραφίες του παιδιού για να βρει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες και από άλλες ομάδες. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το ίδιο πρόσωπο είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό. 

Με πληροφορίες από cretalive.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ