Ελλαδα

Χαλκιδική: Βρέθηκε στη Γαλλία με το παιδί της η 26χρονη - Επικοινώνησε με την ΕΛΑΣ

Αντιμετωπίζει κατηγορία αρπαγής ανηλίκου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Χαλκιδική: Στη Γαλλία βρίσκεται η 26χρονη μαζί με το 3χρονο κορίτσι - Επικοινώνησε η ίδια με την ΕΛΑΣ

Στη Γαλλία βρίσκεται η 26χρονη γυναίκα μαζί με το παιδί της, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στη Χαλκιδική

Η 26χρονη Γαλλίδα, η οποία συζούσε με έναν Ελληνα στη Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική και είχαν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι, έφυγε την περασμένη Τρίτη και τελικά επέστρεψε στη γενέτειρά της.

Ο σύντροφός της έκανε μήνυση για αρπαγή και ειδοποιήθηκε και η Interpol και τελικά σήμερα, Παρασκευή, επικοινώνησε με την ΕΛΑΣ μέσω βιντεοκλήσης για να δείξει ότι το παιδί είναι καλά, ενώ ενημέρωσε και τον σύντροφό της και πατέρα του μικρού κοριτσιού.

Ο 32χρονος πατέρας υποστήριξε πως η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης Χαλκιδικής, παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους. Από εκείνη την ώρα δεν είχαν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι εις βάρος της 26χρονης μητέρας σχηματίζεται δικογραφία για το έγκλημα της αρπαγής ανηλίκου, μετά από μήνυση που κατέθεσε την Πέμπτη ο 32χρονος πατέρας της τρίχρονης. Την ίδια κατηγορία δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει και ο πατέρας της 26χρονης που ζει στη Γαλλία, καθώς φέρεται να τη βοήθησε να φύγει με το παιδί.