- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στη φυλακή ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου
Τι υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή
Θεσσαλονίκη: Προφυλάκιση του 62χρονου μετά την απολογία του - Είχε κλειδωθεί με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος απόστρατος της Αεροπορίας που κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών παιδιά του μέσα στο αυτοκίνητό του και άνοιξε φιάλη υγραερίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να στερήσει τη ζωή των παιδιών του, αλλά το έκανε για να φοβίσει τη μητέρα τους, με την οποία έχει διαφορές.
Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για: απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου κατ’ εξακολούθηση και απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.
Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της υπόθεσης
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Γύρω στις 20:30, μία γυναίκα κάλεσε στο 100. Ανέφερε πως ο πρώην σύζυγός της έχει κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητό του με τα δυο τους παιδιά.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις. Όταν έφτασαν στο σημείο, αντιλήφθηκαν πως υπήρχε οσμή υγραερίου. Αμέσως έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν τα παιδάκια αλλά και τον πατέρα τους. Όπως διαπιστώθηκε, στην καμπίνα του αυτοκινήτου υπήρχε μια «ανοιχτή» φιάλη υγραερίου ενώ ο 62χρονος φέρεται να ήταν έτοιμος να ανάψει αναπτήρα προκειμένου να ανατιναχτούν.
Με πληροφορίες από grtimes.gr και thestival.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το φαινόμενο αποδίδεται στην παρουσία βαρομετρικού χαμηλού στο Μαρόκο και την Αλγερία
Επτά κάλυκες στο σημείο, όχημα εντοπίστηκε στον Διόνυσο - Ερευνες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Λόγω της συνεχιζόμενης αναστολής λειτουργίας του ισραηλινού εναέριου χώρου - Ως πότε ακυρώνονται τα δρομολόγια
24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό ναυτικών από εμπόλεμη ζώνη
H προθεσμία εγγραφών είναι η 23η Μαρτίου 2026
Φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή
Ήταν πατέρας δύο παιδιών σε τροχαίο
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν συνολικά πέντε οχήματα - Συνελήφθη 23χρονος
Πρόκειται για το σημαντικότερο πυραυλικό σύστημα του αμερικανικού στρατού -
Από 17 ως 21 ετών τα άτομα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην Κύπρο ο Δένδιας και τα F-16, εν πλώ οι φρεγάτες Κίμων και Ψαρά
Πώς σχετίζεται με την περίπτωση του 26χρονου Αζέρου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.