Ελλαδα

Βιασμοί από συγγενείς και εγκυμοσύνη για 13χρονη στη Λακωνία

Έμεινε απροστάτευτη παρά τις καταγγελίες της

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Λακωνία: Ο βιασμός της 13χρονης από συγγενικό της πρόσωπο, η εγκυμοσύνη και η γέννηση του παιδιού της

Θύμα βιασμού από στενό, συγγενικό της πρόσωπο κατήγγειλε ότι έπεσε μια 13χρονη στη Λακωνία και μάλιστα έμεινε έγκυος από τον βιαστή της. Το δράμα του μικρού κοριτσιού, είχε ξεκινήσει πριν την εγκυμοσύνη, αφού είχε πέσει αρχικά θύμα βιασμού από δύο αλλοδαπούς οι οποίοι και έχουν συλληφθεί.

Οι βιασμοί του 13χρονου κοριτσιού σήμερα, ήταν συνεχείς. Όντας μέλος πάμφτωχης πολύτεκνης οικογένειας η μικρή ζούσε σε διάφορα σπίτια, συγγενών κατά βάση. Πήγαινε σε σχολείο στην Αρεόπολη και οι γονείς της, δεν γνώριζαν τίποτε απολύτως για τους βιασμούς, μέχρι τη στιγμή που η ίδια κατήγγειλε τους δύο άνδρες.

Ακολούθησαν οι βιασμοί της από το στενό συγγενικό της πρόσωπο, από τον οποίο φέρεται να έμεινε έγκυος σε ηλικία 12 ετών. Το ανήλικο κορίτσι γέννησε σε μαιευτήριο στην Αθήνα και όταν πήρε εξιτήριο έμεινε προσωρινά σε σπίτι συγγενών της. Και εκεί, όπως κατήγγειλε, έπεσε εκ νέου θύμα βιασμού από άλλον συγγενή της.

Η πρωτοφανής υπόθεση βρίσκεται σε φάση διερεύνησης από τη δικαιοσύνη. Ωστόσο, αντικείμενο έρευνας πρέπει να αποτελέσει ο λόγος για τον οποίο το 13χρονο κορίτσι δεν βρίσκεται υπό την εποπτεία του κράτους και παραμένει έρμαιο των διαθέσεων των συγγενών της, αφού η οικογένεια της, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τη φροντίσει και να την προστατεύσει.