Ελλαδα

Στη φυλακή 25χρονος μετά από απόπειρα βιασμού 7χρονου στο Αγρίνιο

Πώς αποκαλύφθηκε το περιστατικό

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αγρίνιο: Σύλληψη και προφυλάκιση 25χρονου για απόπειρα βιασμού 7χρονου - Η αποκάλυψη 

Προφυλακιστέος κρίθηκε νεαρός που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού ενός 7χρονου αγοριού σε ερημικό σπίτι στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα (22.3) ενώπιον του ανακριτή και αποφασίστηκε η κράτηση του σε σωφρονιστικό κέντρο. Ο 25χρονος, συνελήφθη έπειτα από υπόδειξη μιας καθαρίστριας, η οποία είδε αρχικά τον νεαρό να αυτοϊκανοποιείται. Εν συνεχεία, τον είδε να προσπαθεί να οδηγήσει το ανήλικο αγόρι σε ερημικό σπίτι, προφανώς με σκοπό να το κακοποιήσει.

Το 7χρονο αγόρι, αντελήφθη έγκαιρα τις διαθέσεις του δράστη και κατάφερε να διαφύγει από το ερημικό σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος έχει πρόβλημα στην ομιλία, ενώ φαίνεται πως αντιμετωπίζει και ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, ενώ είναι γνωστός στους αστυνομικούς της περιοχής για έκνομες ενέργειες.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός των ψυχιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, προκειμένου, εάν κριθεί αναγκαίο να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική.