Ελλαδα

Θεσσαλονίκη, πόλη του μήνα του μέλιτος: Στη λίστα γερμανικού ταξιδιωτικού πρακτορείου

Αναμένονται αφίξεις νιόπαντρων - Τη συμφωνία γνωστοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στα ταξίδια του μέλιτος θα εντάξει την πόλη ταξιδιωτικό πρακτορείο από τη Γερμανία - Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε.

Στους διεθνείς προορισμούς με τα ιδανικά ταξίδια του μέλιτος πρόκειται να εντάξει τη Θεσσαλονίκη ταξιδιωτικό πρακτορείο από τη Γερμανία, όπως γνωστοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για το πρακτορείο Atambo Tours, και η συμφωνία επήλθε με αφορμή ταξίδι εξοικείωσης που διοργάνωσε ο οργανισμός με το γραφείο εξωτερικού Γερμανίας για την ιδιοκτήτρια και δύο στελέχη του πρακτορείου.

Τα στελέχη του πρακτορείου πραγματοποίησαν το συγκεκριμένο ταξίδι προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τη Θεσσαλονίκη, ενώ περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης και δοκίμασαν διάφορες γεύσεις σε εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία στο Καπάνι και τη Στοά Μοδιάνο.

Σημειώνεται ότι κύριο χαρακτηριστικό των προσφερόμενων ταξιδιών που διοργανώνει το Atambo Tours είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις ξεχωριστές επιθυμίες των πελατών και επομένως στην εξατομικευμένη διοργάνωση του ταξιδιού.

Διοργανώνονται επίσης ταξίδια με έμφαση στον πολιτισμό, ταξίδια για ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και την περιπέτεια και ταξίδια για ανθρώπους που αναζητούν την ξεκούραση με πολυτέλεια.