Μύκονος: Στη Δίωξη Hλεκτρονικού Εγκλήματος ο Συλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων
Το απειλητικό sms που δέχτηκε αρχαιολόγος - Η μήνυση στο ΑΤ Κυψέλης


Μύκονος - Ξυλοδαρμός αρχαιολόγου - Το απειλητικό sms - Η καταγγελία απο τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων και η προσφυγή στη Δίωξη Hλεκτρονικού Εγκλήματος
Στη Δίωξη Εκβιαστών κατέφυγε ο Συλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων μετά τις απειλές που δέχτηκε αρχαιολόγος, που ασχολείται με σχετικά ζητήματα στη Μύκονο.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, η αρχαιολόγος δέχτηκε SMS από άγνωστο αριθμό, το οποίο αναφέρεται σε μία υποτιθέμενη χρηματική δοσοληψία που δήθεν είχε η ίδια με ένα άλλο άτομο στον Άλιμο πριν από μερικούς μήνες.
Στο απειλητικό sms υπάρχουν υβριστικές φράσεις, όπως «Μωρ…καρ…θα γαμ…εσένα και την οικογένειά σου»
Η αρχαιολόγος μετέβη στη Δίωξη Εκβιαστών, μαζί την πρόεδρο Δέσποινα Κουτσούμπα και στη συνέχεια στο ΑΤ Κυψέλης, όπου κατέθεσε μήνυση για απειλή κατά της ζωής, συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.
Ο Σύλλογος Αρχαιολόγων ζήτησε από τις Αρχές να λάβουν μέτρα προστασίας για την αρχαιολόγο και την οικογένειά της.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις καταγγελίες του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο ΑΤ Κηφισιάς, ο Μανώλης Ψαρρός, ο αρχαιολόγος που υπέστη τον ξυλοδαρμό στην Αθήνα, είχε καταθέσει ως μάρτυρας σε δύο ποινικές υποθέσεις για παρανομίες σε παραθαλάσσια επιχείρηση εστίασης και διασκέδασης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 40χρονος ήταν ο εργολάβος της οικοδομής
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού
Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια
Ποιες περιοχές θα επηρεάσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
Εν αναμονή του αποτελέσματος της ΕΔΕ στο νοσοκομείο
Από αύριο οι ημέρες θα αρχίσουν σταδιακά να μικραίνουν
Δημιουργείται ενιαίο πληροφοριακό σύστημα για την αποτελεσματική παρακολούθηση των ελέγχων και τη διαχείριση των προστίμων
Η ανατροπή ενός βαν είχε προκαλέσει μποτιλιάρισμα
Tα φαινόμενα θα επεκταθούν νοτιότερα
Διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου
Σηματοδοτεί την αστρονομική αρχή του καλοκαιριού
Ύποπτο όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.