Ελλαδα

Δολοφονία ο θάνατος του 48χρονου στη Φλώρινα; - Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Τι «έδειξαν» τα τραύματα που έφερε

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Φλώρινα: Πού στρέφονται οι έρευνες για τους δολοφόνους του 48χρονου στη Φλώρινα

Στον κύκλο των τοξικομανών και των εμπόρων ναρκωτικών της Φλώρινας αναζητούν οι αστυνομικοί τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους του 48χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του το μεσημέρι της Κυριακής (19.3).

Ο Α.Θ. 48 χρόνων, ήταν γνωστός στους αστυνομικούς ως ουσιοεξαρτημένος. Η μητέρα του, τον αναζητούσε τις τελευταίες ημέρες και ενημέρωσε τις αρχές ότι δεν μπορεί να τον εντοπίσει. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του, τον εντόπισαν νεκρό. Χθες το πρωί, στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή στη σορό του. Ο ιατροδικαστής Γιάννης Φούντος, κατά την εξέταση, διαπίστωσε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το θύμα, έφερε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι, στα πλευρά και τον κορμό, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να προκληθούν από πτώση ή γενικότερα από ατύχημα.

Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, έθεσε σε συναγερμό τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Φλώρινας οι οποίοι βρέθηκαν εκ νέου στο σπίτι, όπου αναζήτησαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, προκειμένου να εντοπίσουν τα άτομα που βρέθηκαν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Ο κύκλος των υπόπτων, είναι συγκεκριμένος, ανέφερε αξιωματικός που συμμετέχει στις έρευνες. Οι αρχές γνώριζαν για τον εθισμό του 48χρονου στις ουσίες και θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι ο θάνατος του, έχει να κάνει με αυτές. Ήδη, αναζητούνται πρόσωπα που τον γνώριζαν, ενώ για κατάθεση έχουν κληθεί πρόσωπα που γνωρίζουν όσους κινούνται σε αυτό τον χώρο.

Ο ιατροδικαστής κ. Φούντος, έχει λάβει υλικό προκειμένου να πραγματοποιηθούν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το θύμα, είχε κάνει χρήση λίγη ώρα πριν τον μαρτυρικό θάνατο του.